Dé pop-up locatie voor een feestje of andere bijeenkomst. Wij zijn geopend tot 1 maart 2024.

Let op! De lunchzaak van Bobbies is tot aan het terrasseizoen gesloten.

We zijn volledig open voor events, feesten en partijen. 

Welkom bij BOBBIES

Ons verhaal

Aan het Kerkplein in Malden heeft BOBBIES op 1 juli 2021 haar deuren geopend. Nu de behoefte aan offline meetings en feesten erg is gegroeid, is het een welkome tijdelijke aanvulling op de bestaande horeca in het Rijk van Nijmegen.
Overdag kunt u er terecht voor allerlei zakelijke bijeenkomsten in onze aparte vergader- en cursusruimtes, maar ook voor lunch, koffie en thee en een goed glas wijn of bier. In de avond is er ruimte voor besloten feesten en partijen.
Het jonge stel Joris Kuik en Linsey van den Berg heeft het pand helemaal opgefrist. Zij nodigen heel Malden en omgeving uit om de sfeer te komen proeven. Zien we je daar?

Geniet dit najaar bij BOBBIES van

Extra feestlocatie

De avonden zullen met name in het weekend bezet zijn voor inhaalbruiloften en andere feesten die door corona in de ijskast stonden. Denk aan sitting dinners, walking dinners, een barbecue of een speciaal event. Het kan weer en daar wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. De komende pakweg anderhalf jaar biedt BOBBIES een plek om volop te genieten.

Event & workshop locatie

We hebben mooie ruimtes te huur voor trainingen, vergaderingen, bijeenkomsten, presentaties en workshops. Ideaal te combineren met een verzorgde lunch of aansluitende borrel. Meer weten? Neem contact op

Geniet van een uitgebreide lunch

Komende zomer wordt BOBBIES weer gerund door Linsey, die ruime ervaring in de horeca heeft. Een kop koffie met iets lekkers, een zakelijke afspraak, genieten van een luxe lunch, een high tea met vriendinnen. Je bent van harte welkom.

Jongste spruit

De zaak is vernoemd naar baby Bobbi, dochtertje van Linsey en Joris. Een passende gedachte want de pop-up is de jongste spruit aan de horeca-loot van Joris.

Naast zijn cateringbedrijf De Honneurs kwam er vorig jaar al een tweede ‘kindje’ bij: pop-up restaurant Proefdruk, in de voormalige papierfabriek aan de Waalhaven in Nijmegen. Op initiatief van 024 Events verzorgde De Honneurs daar vorige zomer coronaproof diners, samen met vier Nijmeegse restaurants. Een initiatief dat dit jaar trouwens terugkeert.

Van generatie op generatie

Het historische pand, jarenlang muziekcafé en accordeonmuseum De Muse van Henk en Trix Kuik, maakt over een paar jaar plaats voor appartementen. Totdat de projectontwikkelaar daarmee aan de slag gaat, hebben zoon Joris en schoondochter Linsey het nieuw leven ingeblazen. In plaats van een leegstaand gebouw is Malden nu even een bruisende horecagelegenheid rijker.